FORGOT YOUR DETAILS?

BIZTONSÁGTECHNIKAI TÁBOR

80,000Ft180,000Ft

Egy flexibilis szárnynál, mint a siklóernyőnél turbulens időben bekövetkezhet a szárny nagy felületű deformációja. Ahhoz, hogy a nagyméretű csukásra is nyugodtan tudjunk reagálni, szinte kihagyhatatlan a biztonságtechnikai képzésen való részvétel. A csukásokra való helyes reakció és az összes merülési manőver könnyen elsajátítható szakszerű felügyelet mellett.

A képzés víz fölött zajlik, 800-1000 m közti magasságban. Minden tanfolyam egy elméleti előkészítéssel indul, melyen az összes manővert részletesen szemléltetjük. A biztonságos gyakorlatozás érdekében mentőmellényt és motorcsónakot biztosítunk a tanfolyam idejére és cb rádiós vezénylet mellett hajtjuk végre a manővereket.

A tanfolyam a lent felsorolt elemek elsajátítását és gyakorlását tartalmazza.

 • B-Stall
 • Merülőspirál
 • Frontstall
 • Féloldalas csukások
 • Fullstall
 • Negatívspirál
Kiürítés
Kategória:

A 7 napos tábor ideje alatt a 4 napos gyakorlatozást biztosítunk számotokra. Célunk hogy az egyes elemek listája mellé ne csak egy pipa kerüljön, hanem hogy az egyes manővereket készség szinten elsajátíthassátok.

Biztonságtechnikai táborunkat idén is Törökországban a csodaszép Ölüdenizben fogjuk megrendezni, ahol garantáltan 800-1200 méter áll rendelkezésünkre a gyakorlataink végrehajtására.

A tábort Kézi Gábor akró világbajnok vezeti.

A résztvevők létszáma limitált 15 főre, jelentkezz minél hamarabb. A minimális létszám 10 fő.

A túra ára: 500,- Euró

Ha valaki csak a túrán szeretne részt venni és nem akar biztonságtechnikázni: 190,- Euró
Hozzá tartózóknak, családtagoknak, akik nem repülnek: 170,- Euró

Az ár tartalmazza:

 • Teljes körű szervezést
 • Helyi útmutatást, oktatói felügyeletet
 • Cb rádiós irányítást
 • Mentőmellény + motorcsónak a biztonságtechnikás napokra
 • Transfer a reptértől és vissza
 • Szállást hotelben

A felszállítást mindenki egyénileg intézi (egy alkalom kb. 4500,- Ft). A biztonságtechnikai napokon napi 3 alkalommal számoljatok.

Ennél a túránál sajnos nem tudunk bérernyőket biztosítani, emiatt a részvétel csak saját felszereléssel történhet.

A repülőjegy vásárlásával kapcsolatos infókat hamarosan egyeztetjük. Jelenleg az árak illetékkel együtt 80 e. Ft alatt van.

ELŐLEG VAGY TELJES ÁR

ELŐLEG, TELJES

Fontos tudnivalók

Ez a tábor a biztonságtechnikai oktatásról szól, mely tartalmaz 4 biztonságtechnikai napot, motorcsónakos felügyelettel. A tréning minden egyes gyakorlatát videóval rögzítjük, majd idő függvényében kielemezzük azokat.

Az első napon szoktató repülést hajtunk végre, hogy ráhangolódjunk a helyre, majd átnézzük a felszerelésünket és felkészítjük a tréningre. Este átvesszük az egyes manővereket. A második és harmadik napon hajtjuk végre a gyakorlatokat. A negyedik napon pihenőnapot tartunk, mely alkalmából átrepülünk a Butterfly valleybe ahonnan hajós kirándulás következik ahol frissen sült halat szolgálnak fel (ez fakultatív, de határozottan ajánlott :). Ötödik és hatodik nap ismét gyakorlatozás. A hetedik napon egy kis levezetős repülős nap következik.

A “B” vizsga elemekhez, ami nem tartalmazza a fullstall-t meg a negatívot, elegendő 6 kör.

A szállás a parthoz közeli hotelben lesz, mely tartalmazza a reggelit is. A vacsorára számtalan étterem áll rendelkezésre.

Mivel ez utószezon, a boltok mérsékelten vannak nyitva, viszont nagyon kevés a turista. Az idő várhatóan 25-30 Celsius fok között várható, a tenger vize kb. 23-26 fok.

Nem repülősöknek is ideális hely a nyaralásra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIZTONSÁGTECHNIKAI TÁBOR” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP