Barion Pixel

FORGOT YOUR DETAILS?

BIZTONSÁGTECHNIKAI TÁBOR

80,000Ft

Egy flexibilis szárnynál, mint a siklóernyőnél turbulens időben bekövetkezhet a szárny nagy felületű deformációja. Ahhoz, hogy a nagyméretű csukásra is nyugodtan tudjunk reagálni, szinte kihagyhatatlan a biztonságtechnikai képzésen való részvétel. A csukásokra való helyes reakció és az összes merülési manőver könnyen elsajátítható szakszerű felügyelet mellett.

A képzés víz fölött zajlik, 800-1200 m közti magasságban. Minden tanfolyam egy elméleti előkészítéssel indul, melyen az összes manővert részletesen szemléltetjük. A biztonságos gyakorlatozás érdekében mentőmellényt és motorcsónakot biztosítunk a tanfolyam idejére és cb rádiós vezénylet mellett hajtjuk végre a manővereket.

A tanfolyam a lent felsorolt elemek elsajátítását és gyakorlását tartalmazza.

 • B-Stall
 • Merülőspirál
 • Frontstall
 • Féloldalas csukások
 • Fullstall
 • Negatívspirál
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A 7 napos (7+2 nap utazás)  tábor ideje alatt 4 napos gyakorlatozást biztosítunk számotokra és két napot számolunk az utazásra. Célunk hogy az egyes elemek listája mellé ne csak egy pipa kerüljön, hanem hogy az egyes manővereket készség szinten elsajátíthassátok.

Biztonságtechnikai táborunkat idén Olüdenizben fogjuk megrendezni, ahol garantáltan 800-1200 méter áll rendelkezésünkre a gyakorlataink végrehajtására.

A tábort Kézi Gábor akró világbajnok vezeti.

A résztvevők létszáma limitált 15 főre, jelentkezz minél hamarabb. A minimális létszám 13 fő 🙂

A tábor ára:  630,- euró

 • A covid helyzetre való tekintettel, csak 80 000 Ft előleg befizetésére van lehetőség. Amennyiben korlátozások vannak érvényben és emiatt el kell halasztani a képzést, a teljes összeget visszautaljuk.

NAGYON FONTOS !!! A repülőjegyeket csak akkor kezdjetek el vásárolni, ha levélben megírjuk nektek hogy meg van a minimum létszám, mely 13 fő. Amennyiben nincs meg a 13 fő, a tábort el kell halasztanunk jövőre és mindenki azonnal vissza kapja a befizetett előleget. Előre megvásárolt repjegyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A repjegyek ára jelenleg 120-130 e. Ft+ poggyász (50 e. Ft) között mozog. Jelentkezést visszamondani, csak a repjegy vásárlásra felszóllító levelünkig van lehetősség. Ezt követő visszamondások esetén nem áll módunkban visszafizetni az előleget, kivéve, ha találsz egy másik résztvevőta helyedre.

A tábor időpontja: 2023  november 04-12

Ha valaki csak a túrán szeretne részt venni és nem akar biztonságtechnikázni a részvétel díja:  350,- eur

Hozzátartozóknak, családtagoknak, akik nem repülnek: 250,- eur

Az ár tartalmazza:

 • Teljes körű szervezést
 • Helyi útmutatást, oktatói felügyeletet
 • Reptéri transfert
 • Cb rádiós irányítást
 • Mentőmellény + motorcsónak a biztonságtechnikai napokra
 • Videófelvételeket az egyes gyakorlatotokról
 • Szállást 2 fős hotel szobákban, reggelivel

A felszállítást helyi felszállítóval mindenki egyénileg intézi (egy alkalom 8,5 euró/fő). A biztonságtechnikai napokon napi 3 alkalommal számoljatok.

Van lehetősség egyszemélyes szobákba kérni a szállást, mely éjszakánként 9 eurós extrakölktséget jelent. Az igényt légyszi jelezzétek felém.

Ennél a túránál sajnos nem tudunk bér ernyőket biztosítani, emiatt a részvétel csak saját felszereléssel történhet.

A repjegy vásárlással kapcsolatos infókat az tájékoztató levélben fogjuk megírni.

Amennyiben az időjárás nem együttműködő és nem tudunk legalább 3 napot gyakorlatozással tölteni, az utolsó napot pótnapnak használjuk.

További információk

Tömeg N/A
ELŐLEG VAGY TELJES ÁR

ELŐLEG

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIZTONSÁGTECHNIKAI TÁBOR” értékelése elsőként
TOP