FORGOT YOUR DETAILS?

“A” vizsga tanfolyam

50,000Ft105,000Ft

A képzés célja, hogy a tanfolyam végeztével önállóan repülhess, több órát is a levegőben töltve. Folyamatos kontroll alatt, rádió adó-vevő segítségével biztosítjuk a gyors és biztonságos fejlődésed feltételeit. A képzés személyre szabott ütemben folyik, lépcsőzetesen egyre nagyobb dombokról startoltok, míg végül eljuttok arra a szintre, hogy bármilyen magas hegyről önállóan startolhattok.

Habár nálunk a gyakorlat az elsődleges, az elméleti oktatásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Az elméleti előadásokat a helyszínen tartjuk meg, illetve klubunk előadótermében videó vetítéseket is szervezünk néhány fejezethez.

Kiürítés
Kategória:

Az A vizsga megszerzésére 

 • 10 napos intenzív tanfolyam

Ennél a képzésnél nincsen szünet az egyes képzési napok között. Aktív nyaralás keretein belül válhatunk pilótává.

A tanfolyam időpontja:

 • Augusztus 7 -16
 • Szeptember 4 -13

A tanfolyam ára:

 • Intenzív 10 napos tanfolyam: 105.000 Ft

Ezért kapsz:

 • Teljes körű szervezés
 • Elméleti és gyakorlati oktatás
 • Felszerelést a tanfolyam teljes időtartamára
 • A vizsga

Költségek amivel még számolni kell. Csőrölésből való repülés esetén, csőrölésenként 1500 – 2500 Ft, ezért 400-600 magasra húznak fel. Egerben az Eged hegyre felszállításonként 1500 Ft (nem kötelező igénybe venni). Fedémesen minden felszállítás 300 Ft (nem kötelező igénybe venni), autózás az egyes repülőhelyekre.

A tanfolyam létszáma maximum 15 főben van limitálva. Amennyiben kevesebb jelentkező van 5 főnél, a tanfolyam nem kerül megrendezésre.

A részvétel minimum korhatára 16 fő (írásos szülői engedéllyel).

A részvételhez repülőorvosi vizsgálatra van szükség melyről a következő címen lehet informálódni: http://flydoctor.hu/ vagy http://www.reporvos.hu/

TANFOLYAM DÁTUMA

AUGUSZTUS 7 -16, SZEPTEMBER 4 – 13

ELŐLEG VAGY TELJES ÁR

ELŐLEG, TELJES

Értékelések

 1. cloudadmin

  Folyamatos kontroll alatt, rádió adó-vevő segítségével biztosítjuk a gyors és biztonságos fejlődésed feltételeit. A képzés személyre szabott ütemben folyik, lépcsőzetesen egyre nagyobb dombokról startoltok, míg végül eljuttok arra a szintre, hogy bármilyen magas hegyről önállóan startolhattok.

  Habár nálunk a gyakorlat az elsődleges, az elméleti oktatásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Az elméleti előadásokat a helyszínen tartjuk meg, illetve klubunk előadótermében videó vetítéseket is szervezünk néhány fejezethez.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP