FORGOT YOUR DETAILS?

TANDEMREPÜLÉS

20,000Ft25,000Ft

Iskolánkban a tandemrepülés segítségével lehetőséget nyújtunk a siklóernyőzés élményének megismerésére azok számára is, akik egy profi pilóta irányítása mellett, az utasülésben kényelmesen hátradőlve szeretnének gyönyörködni a táj szépségében. Tökéletes ajándék egy ilyen utazás rokonok, barátok részére.
Ajándékkupont vásárolhatsz számukra, hogy ők is belekóstolhassanak a repülés felemelő érzésébe.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A tandemrepülés két formáját tudjuk kínálni:

Az egyik a csőrlésből történő start, mely során az utast és a pilótát egy csőrlőkötélhez rögzítenek a start előtt, majd egy csőrlő segítségével 300-500 méteres magasságba húznak fel. A maximális magasságot elérve, az utas leoldja a kötelet és innentől következik egy békés hosszas siklás.

  • A csőrlésből indulás előnye, hogy kevésbé szélirány és szélerő függő a repülés, mely következtében egy egyeztetett időpont esetén igen nagy eséllyel hajtható végre a repülés.

Hegyről indulás esetén, egy domb vagy hegytetőről nekifutva történik a start. Az elemelkedést követve a pilóta igyekszik kihasználni a természet nyújtotta feláramlásokat, hogy minél hosszabb időt lehessen a levegőben tölteni.

  • Ennek az opciónak az előnye, hogy sokkal természet közelibb az élmény, sokszor fel kell kirándulni az adott starthelyre mivel kocsiút nem vezet fel. Ideális körülmények esetén a repülés 25-30 percig is eltarthat.

 

A tandemrepülés díja:

  • Csőrlés esetén 20 000 Ft
  • Hegyről indulásnál 25 000 Ft

További információk

CSŐRLÉSBŐL VAGY HEGYRŐL INDULÁS

CSŐRLÉSES REPÜLÉS, HEGYRŐL REPÜLÉS

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TANDEMREPÜLÉS” értékelése elsőként
TOP