FORGOT YOUR DETAILS?

Marokkó

40,000Ft230,000Ft

Afrika, Marokkó, február: 20-25 fok, napsütés, repülhető helyek. Az Atlanti óceán beláthatatlansága, Aglou beach sziklalakásai, Legzira gyönyörű kőformái, Nid d’Aigle Auberge és a közvetlenül mellette található Niegel’s place tengerre néző, árnyékos teraszán felszolgált finom ételek és illatos mentatea teszi teljessé az egyenletes tengerparti szélben az egész napos lebegést. A Magas-Atlaszban, Marrakech-től 40 kilométerre, havas hegyek sziluettje alatt található Aguergour gerince egész nap lejtőzhető, a visszaszállás kezdők számára sem okoz problémát. Itt az elvágyódók kitekerhetnek és távot is repülhetnek.
De nem csak az európaiakhoz nem hasonlítható repülőhelyek csábítanak a hideg, téli napokból Marokkóba. Keleti ízek, új illatok, kedves és segítőkész vidéki emberek, Marrakesh főtere este, a bazárok sora teszik felejthetetlenné a kirándulást. Ha repülni akarsz februárban, és kiűzni a fejedből egy kicsit mindent, ami itthon van, gyere Marokkóba!

 

Kiürítés
Kategória:

A túra első hetét Aglou Beachen töltjük, ahol szuper tengerparti repülőhelyek állnak rendelkezésre. Itt órákon keresztül lehet láblógatós relaxált repüléseket végezni a lamináris szélben, mind ezt egy lenyűgöző tájkép kíséretében. A túra második hetére átköltözünk az Atlasz hegység lábához, Aguergourba. Itt a termikelni vágyók gyűjthetnek sok repült órát és adott esetben egy egy kisebb távra is be lehet nevezni.
A regisztrációnál légy szíves, válaszd ki, melyik időpontra szeretnél jönni.

A túra ára:

16 napos: 610,- EUR
9 napos: 350,- EUR

Az ár tartalmazza:

  • Teljeskörű szervezést
  • Helyi útmutatást, oktatói felügyeletet, két oktatóval
  • Cb rádiós irányítást
  • Felszállítást és egyéb fuvarokat
  • Szállást 4-6 fős szobákban

A részvételhez kell rendelkezzél:

  • Biztosítással a túra teljes időtartamára
  • Rendezett repülős okmányokkal
  • Műszakival rendelkező siklóernyő
  • Mentőernyő

A fent megadott ár nem tartalmazza a repülőjegyet, melynek ára kb. 300 Eur ( A jegyfoglalást megelőzően mindenképpen egyeztess velünk. )

Mennyi időre szeretnél jönni?

9 NAPOS, 16 NAPOS

ELŐLEG vagy TELJES ár

ELŐLEG, TELJES

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marokkó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP