Barion Pixel

FORGOT YOUR DETAILS?

Kedves Klubtársak, Barátok!
Ahogy ígértem küldöm a jelentést a Wagas Fesztiválról:

Hétfőn sikeresen megérkeztünk Lelekács Zolival, Lelével a “homokbuckához”.
Lele nem versenyző, hanem útitársi minőségben kísért el a Wagasra, aminek nagyon örültem, mert remek társaság. Természetesen ő is hozott ernyőt. ☺
Első utunk a dűnére vezetett, de mivel gyenge volt a szèl, hamar a bevásárlás mellett döntöttünk. A rövid shoppingolás utàn úgy gondoltuk, hogy megérdemlünk egy vacsit a camping éttermében. Lele kebabot én sült disznószeletet rendeltem. Mivel mindketten szeretjük a finom ételeket, arra számítottunk, hogy a híres Francia konyha most meglep minket egy kis ínyencsèggel:) Rövid várakozást követve meg is hozta a pincér a vacsoránkat. A meglepetés meg is volt.
Èn egy adag disznòforgàcsot kaptam, amit valószínűleg előző este söpörtek össze az asztal alól, mert egy szép méretű szőrcsomó vigyorgott ràm a hús közül, ami egyből elvette az étvágyam. Lele viszont megkapta az ínycsiklandozò pacalkebabjàt, amely olyan büdös volt, hogy majd lefordultunk a székünkről:) Az élménnyel eltelve távoztunk ès végül bevacsoráztunk a közértből zsákmányolt ételekből.

Miutàn hétfőn egèsz este esett az eső, kedden a nyirkos reggelit követve lementünk a partra, hogy repüljünk egy kicsit. Lent kifejezetten erős szél fogadott minket. A versenymezőny nagyon erős, sokan a levegőben voltak a 13 m2-es mini akróernyőjükkel, de nekem pont annyira futotta a DHV 2-es jóval nagyobb méretű felszerelésemmel, hogy egy helyben állva libegjek a parton. Sokat gyakorolni emiatt nem tudtam, bár ez a kevés időm elèg volt arra, hogy a fèkem elszakadjon:) Egy kis kötözéssel egyelőre megoldottam a problémát, de egy hetet ez talán nem fog kihúzni. Majd szerdán próbálok nèmi zsinórt felkutatni ès rendesen megjavìtani. A helyiek közül van egy-kèt nagyon ügyes pilóta, az egyik még csak 17 èves:) Kívàncsi leszek, hogy teljesít a mezőny.

A keddi briefingen elhangzott előrejelzés szerint a szerdától vasárnapig tartó verseny következő két napja nem fest túl bíztatóan számunkra. A helyiek szerint ilyen szar idő, mint az utóbbi másfél hétben, nem igazán volt eddig. A verseny megnyitója ma 13:30-kor van, drukkoljatok!

Majd igyekszem folyamatosan informálni titeket a fejleményekről, és persze képeket is feltölteni, de elég lassú a netem, így a türelmeteket kérem.

TOP