Barion Pixel

FORGOT YOUR DETAILS?

HALADÓ KÉPZÉS

3,500Ft

A haladó tanfolyamon azon módszereket, fogásokat ismerhetitek meg, amelyek hosszú évek tapasztalatait fogják össze. Olyan pilótát faragunk belőletek akinek mi is szívesen hagyatkozunk a döntéseire. Megtanítunk titeket a siklóernyőzés apró finomságaira, csiszolunk a lejtőzési és a start technikátokon.

A haladó képzés nem csak azok számára lehet érdekes, akik magas célokat tűztek ki maguknak a repülésben, hanem azon frissen végzett A vizsgás pilótáknak, akik még igényelnek némi felügyeletet és útmutatást, hogy az addig tanultak igazi rutinná váljon.

Megismertetjük veletek a láthatatlan áramlásokat, a precíz termikelés, a girhelés és a visszaszállás rejtelmeit, majd felkészítünk titeket az első távrepülésekre. Mind e mellett meglátogatjuk kis hazánk legszebb starthelyeit és kitűzünk olyan feladatokat meg célokat, mint pl. a Balaton átrepülése a Csobánc hegyről.

A haladó képzés során az adott napokra a leg ideálisabb helyszínt választjuk ki a repülésre, hogy a napból a maximumot hozzuk ki és téged minél hosszabb időre a levegőbe juttassunk.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Haladó képzést minden második hétvégén tartunk és akár egy-egy napon is részt lehet venni.

A képzés díja 3500,- Ft/nap, amennyiben rendelkezel saját felszereléssel és 7500,- Ft/nap felszerelés bérlésével.

A részvételhez szükséges:

  • A vizsga
  • Érvényes siklóernyős okmányok

További információk

MELYIK NAPON VESZEL RÉSZT

SZOMBAT, VASÁRNAP, HÉTFŐ

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HALADÓ KÉPZÉS” értékelése elsőként
TOP