FORGOT YOUR DETAILS?

Szlovénia Lijak

Az Alpoktól az Adriáig Kicsi ország sok-sok szépséggel és szórakozással. Röviden akár így is jellemezhetnénk Szlovéniát. Északón közel háromezer méter magas csipkés, havascsúcsok adnak a síelőknek még néhány napot a télből, míg déli vonulatán az adriai tenger behatásának köszönhetően több hónappal hamarabb köszönti a siklóernyősöknek a tavaszt. Nagy starthelyek és leszállók, finom termikek és hosszú lejtőzhető gerincek teszik ezt a helyet vonzóvá kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Az adriai tenger hatásának köszönhetően, kimagaslóan nagy a repülhető napok száma, azonban ha az időjárás mégsem működne velünk együtt, rengeteg alternatív programra nyílik lehetősség. Az Alpokból lezúduló kristálytiszta folyói ideális helyszínt biztosítanak a raftingozás szerelmeseinek.

A túra részvételi díja:

Lijak 3 nap: 94,- Euró + 15,- Euró starthelyhasználat.
Lijak 4 nap: 112,- Euró + 10,- Euró starthelyhasználat.

Hozzátartózóknak, családtagoknak, akik nem repülnek: 65,- Euró
Az ár tartalmazza:

  • Teljes körű szervezést
  • Helyi útmutatást, oktatói felügyeletet
  • Cb rádiós irányítást
  • Napi 2 felszállítást
  • Szállást a leszálló melletti kempingben. (2-4 fős apartmanokban, vagy hotelben, 2O Eurós felárral lehet megszállni)
    A túra alatt minden 10 főre jut egy oktató.

Ha nincs saját felszerelésed, 10 000 Ft-ért biztosítunk számodra ernyőt, beülőt és mentőernyőt a túra teljes időtartamára.

A kiutazáshoz 9 személyes mikrobuszokat biztosítunk, melyek útiköltsége 55 Euró/Fő. Aki autójával szeretne jönni, annak pontos útleírást adunk.

A jelentkezéshez regisztráció szükséges.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Cloudbase csapat

TOP