FORGOT YOUR DETAILS?

Gyakran Ismételt Kérdések

Amennyiben a lent felsorolt kérdések nem tartalmazzák a benned felmerülő kérdőjelet, bátran írj nekünk és igyekszünk kielégítő választ adni.

Milyen jogosítást kapok az egyes képzéseket követően?

A 3 napos képzés arra szolgál, hogy betekintést nyerj ebbe a csodás sportba és kapj egy kis ízelítőt abból, milyen is az, amikor a lábunk elhagyja a talajt. A 3 napos tanfolyam semmilyen végzettséget nem ad. Ezt követően önállóan kijárni repülni hatóságilag tilos.

Egy 3 illetve 7 napos tanfolyam elvégzését követően lehetősség nyílik az "A" vizsga megszerzésére. A sikeres elméleti vizsgát követve ki kell váltani az iskolánál a szükséges repülős okmányokat. "A" vizsgával repülhetünk oktatói felügyelet nélkül, azonban kell a starthelyen lennie egy "B" vizsgával rendelkező pilótának, hogy zöldfülűként meg tudjuk kérdezni alkalmas-e számunkra az időjárás a repülésre vagy sem (rádiós kapcsolatra nincs szükség). Önállóan, felügyelet nélkül az úgynevezett "B" vizsgával nyílik lehetőségünk repülni, melyet egy biztonságtechnikai táborban való részvétellel lehet megszerezni.

Hazai repüléshez: - Kitöltött startkönyv - Légialkalmassági tanúsítvány - Reporvosi vizsgapapír Külföldön: - IPPI kártya - Rateing kártya

Egyéb kérdések

Nyugodtan készülj a tanfolyamra, ha várólistára kerültél, a tanfolyamot megelőző napokban mindig van annyi visszamondás, hogy sorra kerülj. Eddig minden várólistás bekerült a képzésre.

Ha szeretnél tandemrepülni és van már kuponod, vagy átutaltad a tandemrepülés díját, annyi a dolgod, hogy megírod nekünk a hirlevel@cloudbase.hu-ra egy általad választott tetszőleges időpontot. Mi leszervezzük az adott időpontra tandempilótáink egyikét és válaszlevélben elküldjük az elérhetősségét. A repülést megelőzően egy két nappal fel kell hívni, hogy a találka pontos időpntját és helyszínét egyeztessétek. Amennyiben az időjárás nem együttműködő, újabb időpontot egyeztetünk.

TOP