FORGOT YOUR DETAILS?

Düne de Pyla

Mezítláb a homokon síelni, negatívos leszállások, kezünket a homokon végigsimítani repülés közben, szinte mind álmodoztunk már erről. Gyere el Európa legnagyobb homokozójába és éld át a siklóernyőzés egy új, különleges fajtáját, mind ezt egy lenyűgöző környezetben. A Bordeauxtól 65 km re fekvő, körülbelül 7 km hosszú homokdűne Európa legnagyobb dűnéje és sok siklóernyős közkedvelt úti célja. Itt kockázatmentesen sajátíthatod el a földközeli repülés mesterségét és gyakorolhatsz be újabb trükköket, vagy egyszerűen lábat lógatva a lamináris parti szélben lejtőzgetsz néhány órácskát a dűne teljes hosszán át.

Amennyiben már voltál legalább egyszer a Düne de Pyla túránkon, most extra képzésben lehet részed, hogy hajmeresztő trükköket tanulhassál: pl. helikós leszállás, szárny-föld érintés és a homokon való síelés.

A túra ára: 189 EUR

Ezért kapsz:

  • Teljes körű szervezés
  • Helyi útmutatás, oktatói felügyelet
  • Haladó, földközeli trükkök oktatása
  • Szállást (kemping – igény szerint bungaló)

A kiutazáshoz 9 személyes mikrobuszokat biztosítunk, melynek útiköltsége 170 EUR/fő. Aki autóval szeretne jönni annak pontos útleírást adunk.

Amennyiben nincs saját felszerelésed, a túra idejére tudunk biztosítani bérfelszerelést, melynek ára 20.000 Ft.

Ha repülővel jössz a túrára, arra van lehetősség, hogy az ernyős és kemping szerelésedet kiszállítjuk, ezzel lehetővé téve, hogy egyetlen kézipoggyásszal indulj útnak. A kiszállítás költsége 15 000 Ft

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Beliczay Koppány

TOP