FORGOT YOUR DETAILS?

Castelluccio, Olaszország

„Mintha egy másik bolygón járnék” voltak az első szavaim, amikor először megpillantottam ezt a gyönyörű olasz tájat. Fa szinte sehol amerre a szem ellát, startolni és leszállni, ahol csak akarok, starthelyek minden szélirányra –  ez teszi Castelluccio-t egy igazi repülő paradicsommá kezdőknek és távrepülőknek egyaránt. A nemzeti park küszöbén fekvő vulkánkráter ad otthont az 1250 m magasan fekvő kis olasz falunak Castelluccio-nak, mely hangulatos kávézói és éttermei tárt karokkal várják az egész napos repülésben kimerült pilótát.

 alt

 

A túra időtartama összesen 8 nap (ebből fél-fél nap utazás)

A túra időpontja: Szeptember 08-15

Az túra ára: 195 ,- EUR

Ezért kapsz:

  • Teljes körű szervezés
  • Helyi útmutatás, oktatói felügyelet 
  • CB rádiós irányítást
  • Felszállítás a starthelyekre napi többszöri alkalommal
  • Start és leszállási költségek
  • Szállás7 éjszaka kempingben ( aki nem akar kempingelni, 160 Euró felár ellenében lehet 2 fős szobákban megszállni, Norciaban. Az ár reggelivel értendő ) 

A kiutazáshoz 9 személyes mikrobuszokat biztosítunk, melynek útiköltsége 120 Eur / Fő. Aki saját autóval szeretne jönni annak pontos útleírást adunk.

A jelentkezéshez regisztráció szükséges, majd ezután a lap alján fel kell iratkozni az adott utazásra. Ha mindez sikerült akkor az előleget – 120 Eurót vagy 36000 Ft-ot – kell átutalni a következő bankszámlára :

Forint : 11600006-00000000-15451581

Erste Bank Hungary Rt.

Megjegyzésbe Castelluccio legyen feltüntetve

Várunk mindenkit sok szeretettel!

 

Beliczay Koppány

vezető oktató

TOP