2018. május 20., vasárnap
 • Hungarian

Bónuszbrigád

Tandemrepülés

Iskolánk

Távrepülő tábor - Annecy

 

Mit is kínál ez a tábor!

Ez a túra arra szolgál, hogy a maximumot hozza ki belőled és nagy lépésekkel haladj a nagy távokat repülő pilóta-tudás megszerzése felé. Ennek szellemében maximum 8 fő vehet részt ezen az eseményen, hogy minél inkább személyre szabott oktatásban részesülhess. Eddigi résztvevők visszajelzése alapján sok havi vagy akár évi tapasztalattal kerültek előrébb és szinte mindenki megdöntötte eddigi legnagyobb táv rekordját.

Az oktatást tandemmel és levegőből rádiós irányítással egyaránt megkapod, minden nap írunk ki feladatot és a nap végén kiértékeljük a repüléseket. A tandemrepüléssel történő oktatásnál mindenki sorra kerül.

A helyszínt az időjárás határozza meg és a lehető legjobb helyre megyünk repülni. Előfordulhat, hogy az eredetileg kitűzött helyszín helyett máshol fogunk kikötni. Ezen a túrán Annecyt célozzuk meg elsőként, rossz idő esetén Bassano, Tolmin, Norma vagy Krushevo merülhet fel alternatív célpontként. A részvételt a megváltozott helyszín miatt nem lehet visszamondani.

A jelentkezéshez rendelkezned kell legalább 50 repült órával vagy egy biztonságtechnikai táborban való részvétellel és 2017-re érvényes repülős okmányokkal.

A szállást igyekszünk apartmanokba foglalni, de egy esetleges helyszínváltozás miatt könnyen lehet, hogy kempingben fogunk kikötni.

A túra időpontja: 2017. július 01. - 08. 

A túra ára: 265,- EUR

Ezért kapsz:

 • Teljes körű szervezést
 • Helyi útmutatást, oktatói felügyeletet
 • CB rádiós irányítást
 • Napi egy felszállítást a starthelyekre
 • Szállást 8 éjszakára

A kiutazáshoz 9 személyes kisbuszokat biztosítunk, melynek útiköltsége 110 EUR/fő. Aki saját autóval szeretne jönni annak pontos útleírást adunk. (egy esetleges helyszínváltás miatt felmerülő extra költségeket összedobjuk.)

A túrán csak saját felszereléssel lehet részt venni.

A jelentkezéshez regisztráció szükséges. A résztvevők létszáma max. 8 fő, jelentkezz minél hamarabb!

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Dátum & Idő: 2017. 07. 01. — 2017. 07. 08.
Regisztráció elérhető: 3 / 10
Regisztráció határideje: 2017. 07. 01.

A regisztrációs idő letelt.


Regisztrált személyek listája:

 1. Farkas József
 2. Bruszik László
 3. Varga Antal
 4. Érsok Tamás
 5. Kerekes Tamàs
 6. Urban Peti
 7. Dankó Betti