2020. január 18., szombat
  • Hungarian

Bónuszbrigád

Tandemrepülés

Iskolánk

Montecarlo + Síelés Nyomtatás E-mail

Legalább egyszer az életben el kell jutni Monte Carloba, mégpedig nem a Forma 1 miatt. Ezen a varázslatos, a Földközi-tenger partján fekvő helyen, ahol az Alpok legdélibb csücske egészen a tengerig belóg, egyszerre válik állom valóssággá minden siklóernyős számára. A starthely a Mont Gross-on 650 méter magasan található, leszállni meg a tengerparti strandon Roquebrune Cap St. Martinban lehet. Az enyhe klímájáról ismert Monte Carlo ideális hely, hogy még egyszer felfrissítsük az őszi siklóernyős hangulatot.

Idén a síeléssel kötjük össze a repülést. Ha nem lehet repülni vagy eleged van a sok levegőben létből buszunkkal elutazunk a 70 km-re lévő Greoliéresbe, ahol akár a hófedte csúcsokról is van lehetősségünk repülni. A síelés napi költsége bérlettel meg buszutazással, ha tele van a busz kb. 28 Euró/nap.

A túra időpontja: 2015.02.01 - 02.08

A túra ára: 200,- Euró

· Hozzá tartózóknak, családtagoknak, akik nem repülnek: 130,- Euró

Az ár tartalmazza:

  • Teljes körű szervezést
  • Helyi útmutatást, oktatói felügyeletet
  • Cb rádiós irányítást
  • Napi 2 felszállítást
  • Szállást 4-6 fő/szobás apartmanokban, vagy hotelben

A túra alatt minden 10 főre jut egy oktató. A haladó, illetve Távot repülő pilótákat profi távrepülő pilóták URH rádiós irányítással a levegőben kísérik végig és látják el tanácsokkal a kilométer vadászat közben.

Ha nincs saját felszerelésed, 20 000 Ft-ért biztosítunk számodra ernyőt, beülőt és mentőernyőt a túra teljes időtartamára.

A kiutazáshoz 9 személyes mikrobuszokat biztosítunk, melyek útiköltsége 120 Euró/Fő. Aki autójával szeretne jönni, annak pontos útleírást adunk.

A jelentkezéshez regisztráció szükséges. Ha mindez sikerült, akkor az előleget  - 30 000 Ft-ot - kell átutalni a következő bankszámlára :

Beliczay Koppány, OTP : 11742348-20020330

Megjegyzésbe ''Sportképzés'' legyen feltüntetve

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Beliczay Koppány