2020. január 18., szombat
  • Hungarian

Bónuszbrigád

Tandemrepülés

Iskolánk

Horvát ország - Buzet Nyomtatás E-mail

Üdvözlünk Buzetben, a szarvasgomba városában! A földalatti gomba mennyei aromája már évek óta vonzza a látogatókat. Ez a hely azonban nem csak a gasztronómia, hanem a repülés ínyencei számára is kínál finomságokat. Több kilométer hosszú lejtőzhető gerincek és finom őszi termikek teszik vonzóvá ezt a környéket kezdőknek és haladóknak egyaránt. Buzet többször adott otthont olyan rangos eseménynek, mint a 2012-es Horvát Nemzeti Bajnokság vagy a 2009-es világkupa egyik futama. Ideális hely, hogy az év utolsó távjainak nekiinduljunk. Látnivalóból is akad itt bőven. Ezt a területet bor- és olíva-utak is keresztezik, melyeken számos sikeres és színvonalas termelővel találkozhatunk. A buzeti út a világ legkisebb városaként elhíresült Humig vezet, ahol a jól megérdemelt repülés után megkóstolhatjuk a fagyöngyből készült hamisítatlan házi pálinkát, a biskat.

Egy túra, mely minden ízlésének megfelel!

alt

A túra időpontja:

A túra ára: 136,- Euró + 15,- Euró éves starthelyhasználat.

Amennyiben 04.01-ig megteszed regisztrációdat, 10% kedvezményben részesítünk.

· Hozzá tartózóknak, családtagoknak, akik nem repülnek: 95,- Euró

Az ár tartalmazza:

  • Teljes körű szervezést
  • Helyi útmutatást, oktatói felügyeletet
  • Cb rádiós irányítást
  • Napi 2 felszállítást
  • Szállást 2-4 fő/szobás apartmanokban, vagy hotelben

A túra alatt minden 10 főre jut egy oktató. A haladó, illetve Távot repülő pilótákat profi távrepülő pilóták URH rádiós irányítással a levegőben kísérik végig és látják el tanácsokkal a kilométer vadászat közben.

Ha nincs saját felszerelésed, 12 000 Ft-ért biztosítunk számodra ernyőt, beülőt és mentőernyőt a túra teljes időtartamára.

A kiutazáshoz 9 személyes mikrobuszokat biztosítunk, melyek útiköltsége 55 Euró/Fő. Aki autójával szeretne jönni, annak pontos útleírást adunk.

A jelentkezéshez regisztráció szükséges. Ha mindez sikerült, akkor az előleget  - 50 Eurót vagy 15 000 Ft-ot - kell átutalni a következő bankszámlára :

OTP, Beliczay Koppány, 11742348-20020330

Megjegyzésbe Buzet legyen feltüntetve

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Beliczay Koppány