2020. január 18., szombat
  • Hungarian

Bónuszbrigád

Tandemrepülés

Iskolánk

Düne de Pyla Nyomtatás E-mail

 

Mezítláb a homokon síelni, negatívos leszállások, kezünket a homokon végigsimítani repülés közben, szinte mind álmodoztunk már erről. Gyere el Európa legnagyobb homokozójába és éld át a siklóernyőzés egy új, különleges fajtáját, mind ezt egy lenyűgöző környezetben. A Bordeauxtól 65 km re fekvő, körülbelül 7 km hosszú homokdűne Európa legnagyobb dűnéje és sok siklóernyős közkedvelt úti célja. Itt kockázatmentesen sajátíthatod el a földközeli repülés mesterségét és gyakorolhatsz be újabb trükköket, vagy egyszerűen lábat lógatva a lamináris parti szélben lejtőzgetsz néhány órácskát a dűne teljes hosszán át.

De mit is szövegelek, egyszerűen nézd meg a videót.

 

A túra ára: 199 EUR

Ezért kapsz:

  • Teljes körű szervezés
  • Helyi útmutatás, oktatói felügyelet
  • Haladó, földközeli trükkök oktatása
  • Szállást ( kemping - bungaló )

A haladó pilótákat bevezetjük a szárnyérintő, a negatívos leszállás, a síelés rejtelmeibe.

A kiutazáshoz 9 személyes mikrobuszokat biztosítunk, melynek útiköltsége 170 Eur / Fő  . Aki autóval szeretne jönni annak pontos útleírást adunk. A repülővel érkezőket Arcachonban vesszük fel. Sajnos nincs közvetlen járat Bordeaux-ba így a dupla reptéri illetékkel együtt 90-100 ezer forintra kell számítani.

A jelentkezéshez regisztráció szükséges, majd ezután fel kell iratkozni az adott utazásra. Ha mindez sikerült akkor az előleget  - 100 Eur-t vagy 30 000 Ft-ot - kell átutalni a következő bankszámlára :

OTP, Beliczay Koppány, 11742348-20020330

Megjegyzésbe Sport képzés legyen feltüntetve

 

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Beliczay Koppány