2018. június 23., szombat
 • Hungarian

Bónuszbrigád

Tandemrepülés

Iskolánk

Távrepülő tábor - Piedrahita

 

Spanyolország szívében, körülvéve végeláthatatlan fennsíkoktól, melyet a nyári napsütés egy barnássárga színtengerré változtat, található a Madridtól 140km re fekvő idillikus falu Piedrahita. Ezt a körülbelül 2000 lelkes kis helyet akár csukott szemekkel is megtalálnánk, a rendkívüli lakóinak köszönhetően, ugyanis itt kelepelnek a gólyák, de nem egyesével, hanem százával ülnek a fenyőkön, háztetőkön és a templomtornyon. Tekerészni a levegő urával a 4000 m magas felhőalapig, 100 km-es távok és lejtőzések egészen naplementéig ezen a helyen nem számít ritkaságnak. Ez az utazás nem csak a termik és a kilométervadászatról szól, egy kirándulás Salamancába mindenki számára egy kihagyhatatlan program. A lenyűgöző római kori építészetének köszönhetően az „Arany Város” Spanyolország egyik, vagy a spanyolok szerint a legszebb város. A városközpont lenyűgözi a látogatóit a sokszínű építészetével, ahol a falak aranysárga színű kövei a városnak egy egyedülálló személyiségét kölcsönöznek.

Ez a túra arra szolgál, hogy a maximumot hozza ki belőled és nagy lépésekkel haladj a nagy távokat repülő pilóta-tudás megszerzése felé. Ennek szellemében maximum 8 fő vehet részt ezen az eseményen, hogy minél inkább személyre szabott oktatásban részesülhess. Eddigi résztvevők visszajelzése alapján sok havi vagy akár évi tapasztalattal kerültek előrébb és szinte mindenki megdöntötte eddigi legnagyobb táv rekordját.

Az oktatást tandemmel és levegőből rádiós irányítással egyaránt megkapod, minden nap írunk ki feladatot és a nap végén kiértékeljük a repüléseket. A tandemrepüléssel történő oktatásnál mindenki sorra kerül.

A jelentkezéshez rendelkezned kell legalább 50 repült órával vagy egy biztonságtechnikai táborban való részvétellel és 2017-re érvényes repülős okmányokkal.

A túra időpontja: 2017. augusztus 26. - szeptember 03. 

A túra ára: 365,- EUR

Ezért kapsz:

 • Teljes körű szervezést
 • Helyi útmutatást, oktatói felügyeletet
 • CB rádiós irányítást
 • Napi egy felszállítást a starthelyekre
 • Szállást 8 éjszakára diákszállóban

A túrán csak saját felszereléssel lehet részt venni.

A jelentkezéshez regisztráció szükséges. A résztvevők létszáma max. 8 fő, jelentkezz minél hamarabb.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Dátum & Idő: 2017. 08. 26. — 2017. 09. 03.
Regisztráció elérhető: 0 / 10
Regisztráció határideje: 2017. 08. 26.

A regisztrációs idő letelt.


Regisztrált személyek listája:

 1. Farkas József
 2. Kockásfülű Nyúl
 3. Krendl Eszter
 4. Urbán Péter
 5. Bagita Robert
 6. Simon Zsolt
 7. Vásárhelyi Dorka
 8. Jónás Péter
Várólista:
 1. Skorka Tibor
 2. Karakas Anikó