2018. június 23., szombat
  • Hungarian

Bónuszbrigád

Tandemrepülés

Iskolánk

Dolomitok távrepülő tábor

 

Mit is kínál ez a tábor!

Ez a túra arra szolgál, hogy a maximumot hozza ki belőled és nagy lépésekkel haladj a nagy távokat repülő pilóta-tudás megszerzése felé. Ennek szellemében maximum 8 fő vehet részt ezen az eseményen, hogy minél inkább személyre szabott oktatásban részesülhess. Eddigi résztvevők visszajelzése alapján sok havi vagy akár évi tapasztalattal kerültek előrébb és szinte mindenki megdöntötte eddigi legnagyobb táv rekordját.

Az oktatást tandemmel és levegőből rádiós irányítással egyaránt megkapod, minden nap írunk ki feladatot és a nap végén kiértékeljük a repüléseket. A tandemrepüléssel történő oktatásnál mindenki sorra kerül.

Elsődleges úti cél a Dolomitok, azonban ha az idő nem ígérkezik túl jónak, előfordulhat, hogy az eredetileg kitűzött helyszín helyett máshol fogunk kikötni. Rossz idő esetén Bassano, Tolmin, Norma vagy Krushevo merülhet fel alternatív célpontként. A részvételt a megváltozott helyszín miatt nem lehet visszamondani.

Ezen a helyszínen általában erősek a termikek és néhol igen turbulens a levegő, emiatt a jelentkezéshez rendelkezned kell biztonságtechnikai táborban való részvétellel és persze 2017-re érvényes repülős okmányokkal.

A szállást igyekszünk apartmanokba foglalni, de egy esetleges helyszínváltozás miatt könnyen lehet, hogy kempingben fogunk kikötni.

A túra időpontja: 2017. szeptember 09. - 17. 

A túra ára: 265,- EUR

Ezért kapsz:

  • Teljes körű szervezést
  • Helyi útmutatást, oktatói felügyeletet
  • CB rádiós irányítást
  • Napi egy felszállítást a starthelyekre
  • Szállást 8 éjszakára

A kiutazáshoz 9 személyes kisbuszokat biztosítunk, melynek útiköltsége 110 EUR/fő. Aki saját autóval szeretne jönni annak pontos útleírást adunk. (egy esetleges helyszínváltás miatt felmerülő extra költségeket összedobjuk.)

A túrán csak saját felszereléssel lehet részt venni.

A jelentkezéshez regisztráció szükséges. A résztvevők létszáma max. 8 fő, jelentkezz minél hamarabb!

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Dátum & Idő: 2017. 09. 16. — 2017. 09. 24.
Regisztráció elérhető: 6 / 10
Regisztráció határideje: 2017. 09. 09.

A regisztrációs idő letelt.


Regisztrált személyek listája:

  1. Koteles Szabolcs
  2. Németh Ferenc
  3. Csengery Balázs
  4. Barkoczi Balazs