2019. szeptember 21., szombat
 • Hungarian

Bónuszbrigád

Tandemrepülés

Iskolánk

10 napos intenzív "A" vizsga tanfolyam 2019.09.06

 

10 napos intenzív tanfolyam

A tanfolyam teljes díja: 105.000 Ft

Az ár tartalmazza:

 • teljes körű szervezést
 • elméleti és gyakorlati oktatást
 • oktatói felügyeletet 2 oktatóval
 • cb rádiós irányítást
 • vizsgaköltséget

Kedves pilótajelölt, hogy könnyebbé tegyük jelentkezésed, a következő pontokban elmagyarázzuk lépésről lépésre a regisztráció menetét.

 1. Miután kiválasztottad a számodra szimpatikus időpontot, ellenőrizd, hogy van e még elérhető hely az adott turnusban.
 2. A megjelenő adatlapot ki kell töltened a szükséges adataiddal. Ha mindent kitöltöttél, a Regisztrálok gombra kell kattintani.
 3. A regisztrációhoz a tanfolyam előlegét, mely 60.000,- Ft, 2 héten belül utald át a következő számlaszámra: OTP, Beliczay Koppány e.v, 11742348-20020330

Ezt követően 48 órán belül le ellenőrizzük a regisztrációdat.

Sikeres regisztráció esetén megjelenik a neved a résztvevők listáján és kapsz egy e-mailt, mely tartalmazza a tanfolyamra vonatkozó tudnivalókat. Ha észlelünk hiányosságokat a regisztrációd során, arról e-mailben értesítünk.

A jelentkezés feltétele a 18. betöltött életév (szülői engedéllyel 16 év).
A tanfolyamra való jelentkezéssel tudomásul veszem, hogy a siklóernyőzés extrém sportág és saját felelősségemre veszek részt. Az iskola egy esetleges baleset, vagy sérülés esetén nem vonható felelősségre. Amennyiben harmadik személyt regisztrálok, kötelességem a fent leírtakról tájékoztatni.

Tanfolyam menete:

Már rögtön az első napon jöhet az igazi élvezet. Meglátogatjuk a Hármashatár-hegyi dombokat, hogy megtanuljuk az ernyőt kezelni és gyakoroljuk az ernyővel való nekifutást. A második napon a Fedémesi siklóernyős parkba utazunk, ahol CB rádiós felügyelet alatt naponta többszöri alkalommal repülhetsz a 50 m magas dombokról. Fedémesen 4-5 napot töltünk el, hogy megtanulj napról-napra egyre önállóbban startolni és leszállni. A további napokat Egerben fogjuk tölteni ahol a 250 m szintkülönbségű Eged hegyről fogunk repkedni. A szállást általában a starthelyen vagy leszállóban való sátrazással szoktuk megoldani némi tábortüzes sütögetéssel kombinálva. Aki nem szeretni az ilyen jellegű táborozást, Fedémesen és Egerben tudunk segíteni a szállásszerzésben. Fürdőruhát hozz magaddal, mert esténként Egerszalókra megyünk fürdőzgetni:)

Dátum & Idő: 2019. 09. 06. — 2019. 09. 15.
Regisztráció elérhető: 3 / 17
Regisztráció határideje: 2019. 09. 08.

A regisztrációs idő letelt.


Regisztrált személyek listája:

 1. Móricz Kristóf
 2. Bálint Eszter
 3. Pásztor Júlia
 4. Dr. Szentpéteri Miklós
 5. Debreczeni Illés
 6. Várhegyi Csaba
 7. Csengery Danó
 8. Debreczeni Zsolt
 9. Lőrincz Attila
 10. Bíró Marcell
 11. Mészáros Gergely (pótlás)
 12. Bruszniczky Balázs (pótlás)
 13. Murányi Péter (pótlás)
 14. Fabó Márton