2019. július 19., péntek
 • Hungarian

Bónuszbrigád

Tandemrepülés

Iskolánk

10 napos intenzív "A" vizsga tanfolyam 2019.09.06

 

10 napos intenzív tanfolyam

A tanfolyam teljes díja: 105.000 Ft

Az ár tartalmazza:

 • teljes körű szervezést
 • elméleti és gyakorlati oktatást
 • oktatói felügyeletet 2 oktatóval
 • cb rádiós irányítást
 • vizsgaköltséget

Kedves pilótajelölt, hogy könnyebbé tegyük jelentkezésed, a következő pontokban elmagyarázzuk lépésről lépésre a regisztráció menetét.

 1. Miután kiválasztottad a számodra szimpatikus időpontot, ellenőrizd, hogy van e még elérhető hely az adott turnusban.
 2. A megjelenő adatlapot ki kell töltened a szükséges adataiddal. Ha mindent kitöltöttél, a Regisztrálok gombra kell kattintani.
 3. A regisztrációhoz a tanfolyam előlegét, mely 60.000,- Ft, 2 héten belül utald át a következő számlaszámra: OTP, Beliczay Koppány e.v, 11742348-20020330

Ezt követően 48 órán belül le ellenőrizzük a regisztrációdat.

Sikeres regisztráció esetén megjelenik a neved a résztvevők listáján és kapsz egy e-mailt, mely tartalmazza a tanfolyamra vonatkozó tudnivalókat. Ha észlelünk hiányosságokat a regisztrációd során, arról e-mailben értesítünk.

A jelentkezés feltétele a 18. betöltött életév (szülői engedéllyel 16 év).
A tanfolyamra való jelentkezéssel tudomásul veszem, hogy a siklóernyőzés extrém sportág és saját felelősségemre veszek részt. Az iskola egy esetleges baleset, vagy sérülés esetén nem vonható felelősségre. Amennyiben harmadik személyt regisztrálok, kötelességem a fent leírtakról tájékoztatni.

Tanfolyam menete:

Már rögtön az első napon jöhet az igazi élvezet. Meglátogatjuk a Hármashatár-hegyi dombokat, hogy megtanuljuk az ernyőt kezelni és gyakoroljuk az ernyővel való nekifutást. A második napon a Fedémesi siklóernyős parkba utazunk, ahol CB rádiós felügyelet alatt naponta többszöri alkalommal repülhetsz a 50 m magas dombokról. Fedémesen 4-5 napot töltünk el, hogy megtanulj napról-napra egyre önállóbban startolni és leszállni. A további napokat Egerben fogjuk tölteni ahol a 250 m szintkülönbségű Eged hegyről fogunk repkedni. A szállást általában a starthelyen vagy leszállóban való sátrazással szoktuk megoldani némi tábortüzes sütögetéssel kombinálva. Aki nem szeretni az ilyen jellegű táborozást, Fedémesen és Egerben tudunk segíteni a szállásszerzésben. Fürdőruhát hozz magaddal, mert esténként Egerszalókra megyünk fürdőzgetni:)

Dátum & Idő: 2019. 09. 06. — 2019. 09. 15.
Regisztráció elérhető: 11 / 17
Regisztráció határideje: 2019. 09. 08.
Tooltip
Tooltip
 *
 *
 

Regisztrált személyek listája:

 1. Móricz Kristóf
 2. Bíró Viktor
 3. Bálint Eszter
 4. Pásztor Júlia
 5. Dr. Szentpéteri Miklós
 6. Debreczeni Illés