2020. január 18., szombat
 • Hungarian

Bónuszbrigád

Tandemrepülés

Iskolánk

Algodonales Nyomtatás E-mail

Kőrözz Te a keselyük felett

Spanyolország teljes déli részén a Sierra de Lijarban fekszik egy első osztályú repülőhely, mely főleg a téli hónapokban válik igazán érdekessé számunkra. Dombok és fennsíkok, sziklák és gyönyörű türkizkék tavak, köztük elszórva fehér ragyogó falvak, ez a kép tárul elénk Andalúzia szívében.

Van itt még több is! Griffon keselyűk és sasok, mint a levegő királyai uralják itt a légteret. Tekerészni a levegő urával felhőalapig, távrepülések és lejtőzések egészen naplementéig ezen a helyen nem számítanak ritkaságnak a téli hónapokban. Nem ritka ilyenkor a + 20C0 így a jó repülésknek szinte semmi sem állhatja útját. A környék hegyei minden szélirányra biztosítanak starthelyeket és hatalmas leszállókat.

Közvetlenül a Granzalema Nemzeti Park lábánál, a híres fehér falu, Ronda szomszédságában található a mi túránk bázisát adó Algodonales. Ebben a hangulatos kis spanyol faluban találhatóak kocsmák, boltok és sok sok finomsággal ellátott olcsó "tapas bárok".

A szállásunk idén is a helyi ifjusági központban lesz, Ezen a helyen a reggelizés külön élmény. A pálmafák és narancsligetek szomszédságában lévő napsütötte teraszon egy szál pulóverben hamar megfeledkezünk arról, hogy a tél közepén járunk. Esténként meg a kandalló tüze és egy egy pohár bor melegítí a repüléstől megfáradt testünket.

alt

 

A túra időpontja: 2018.02.24 - 03.04

A résztvevők létszáma limitálva van 16 főre, jelentkezz minél hamarabb.

A túra ára: 350,- EUR

Az ár tartalmazza:

 • Teljeskörű szervezést
 • Helyi útmutatást, oktatói felügyeletet
 • Cb rádiós irányítást
 • Felszállítást és egyéb fuvarokat
 • Szállást 4-6 fős szobákban
 • Transzportot Malaga reptértől Algodonalesig és vissza

A részvételhez kell rendelkezzél:

 • Biztosítással a túra teljes időtartamára
 • Rendezett Mrsz. papírokkal a 2018-as szezonra
 • Műszakival rendelkező siklóernyő
 • Mentőernyő

A fent megadott ár nem tartalmazza a repülőjegyet, melynek ára kb. 50 e. Ft. A következő járatra vettünk helyet, 47 e. Ft poggyásszal együtt.

Oda: Malaga - Budapest, járatszám: W6 2389, indulás 9.55

Vissza: Budapest - Malaga, járatszám: FR 2274, indulás: 8.10

Arra kérélek titeket, hogy az oda útra erre a járatra foglaljatok helyet, vagy valami hasonló időpontban érkező járatra és ne valami estire, különben nem fogjuk tudni megoldani a transfert Algodonalesbe és önállóan kell leutazni.

Amennyiben nincs saját szerelésed, írjál a bérlettel kapcsolatos infókért.

A jelentkezéshez regisztráció szükséges. Ha mindez sikerült, akkor az előleget  - 30000 Ft-ot - kell átutalni a következő bankszámlára:

Belicszay Koppány e.v.

Otp

Forint : 11600006-00000000-15451581

Megjegyzésbe "Sportképzés" legyen feltüntetve.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Beliczay Koppány